کشف حیات در سیاره سرخ/ مریخیها وجود دارند!

ارسال شده توسط رضا در 91/12/8:: 12:12 عصر
دانشمندان اعلام کردند که مریخی ها وجود دارند اما نه به شکلی که برای ما قابل تشخیص باشد.

 مهر، دانشمندان اعتقاد دارند کشف مواد معدنی در زیر سطح سیاره سرخ قویترین دلیل برای وجود حیات در مریخ است.

برخلاف آنچه که تصور می شد همسایه آسمانی ما سرزمین انسانهای کوچک اندام سبز و یا آبی رنگ نیست و به نظر می رسد که تنها شکل حیات در این سیاره میکروارگانیسمهای ساده هستند.

ادامه مطلب...

حقایقی درباره رنگ واقعی سیاره همسایه/ مریخ سرخ نیست

ارسال شده توسط رضا در 91/12/8:: 12:9 عصر
اقدامات مریخ نورد کنجکاوی ناسا که اوایل این ماه حفره 6.2 سانتیمتری در یک برآمدگی مریخ حفر کرده نشان می دهد که خاک سیاره سرخ، خاکستری است و قرمزی مریخ تنها ظاهری است.

 مهر، جوئل هروویتز دانشمند سیستم نمونه گیری آزمایشگاه رانش جت ناسا در کالیفرنیا، آمریکا اظهار داشت: در این آزمایش ما به نوعی موفق شدیم که یک رنگ جدید در مریخ مشاهده کنیم و این مسئله برایمان بسیار هیجان انگیز بود.

ادامه مطلب...

مشاهده ها از بشقاب پرنده ها (تصویر)

ارسال شده توسط رضا در 91/12/7:: 8:41 عصر

 

جورجیا آمریکا

فلوریدا

میشیگان

کانادا

رومانی


در جستجوی همتای آسمانی

ارسال شده توسط رضا در 91/12/7:: 8:39 عصر

چه خبری ممکن است زندگی ما را روی زمین زیر و رو کند؟ آیا ممکن است اتفاقی بیفتد که موجی آن‌چنان قوی ایجاد کند که مردم برای لحظه‌ای سر از زندگی‌ خویش بیرون بیاورند و به چشم‌اندازی دور نگاه و اندکی درباره همه چیزهایی که تاکنون می‌اندیشیدند فکر کنند؟ شاید خبرهای زیادی نباشد که اینچنین قابلیتی داشته باشند اما یکی از آنها قطعا خبر پیدا کردن نخستین تمدن بیگانه در فضاست.

ادامه مطلب...

آیا بی وزنی موجب نابینایی می شود

ارسال شده توسط رضا در 91/12/7:: 8:23 عصر

نتایج جدیدترین مطالعات حاکی از آن است که شرایط بی وزنی می تواند موجب آسیب دیدگی چشم و بروز مشکلات در دید شود.

وقتی «مایکل بارت» 200 روز را در ایستگاه بین المللی فضایی سپری کرد انتظار تجربه برخی تغییرات فیزیکی ناخوشایند را را داشت.

او می دانست بدون گرانش زمین، بدن فضانوردان دچار پوکی استخوان و کاهش توده عضلات شده و ممکن است گلبول های قرمز کمتری تولید کند و دچار آتروفی و ضعف عضلات قلبی شوند.

ادامه مطلب...

صخرههای قطبی از تاریخ مریخ میگوید

ارسال شده توسط رضا در 91/12/7:: 8:1 عصر

سال 1996 یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی دیوید مک کی از مرکز فضایی جانسون ناسا ادعا کرد که مدارک و شواهدی از زندگی فسیل شده در شهاب سنگ مریخی تپه‌های الن هیلز پیدا کرده است. این اشکال فسیلی نه تنها شبیه باکتری است بلکه یک شکل از مگنتیت (نوعی از آهن سیاه)موجود در این شهاب سنگ که روی زمین پیدا شده داخل بدن باکتری‌های مخصوصی تولید شده است.

هانس اموندسن پروژه‌ای بنام AMASE را تعریف کرده و طی یک دهه گذشته تابستان هر سال به سوالورد می‌رفت تا شباهت این سنگ‌ها را با سنگ مریخی از منظرهای مختلفی بررسی کند. لِزلی مولن سردبیر مجله ستاره ـ زیست شناسی در سومین کنفرانس Terrestrial Mars Analogues در مراکش مصاحبه‌ای با هانس اموندسن انجام داده تا بدانیم صخره‌های سوالورد چه چیزی در مورد شهاب سنگ‌ها مریخی بحث برانگیز به ما می‌گویند.

می‌توانید برای ما کمی در مورد صخره‌های سوالورد که شبیه به شهاب سنگ مریخی ALH84001 است، توضیح دهید؟

صخره‌های سوالورد دارای همان مواد معدنی کربنات عجیب و غریبی هستند که در شهاب سنگ مریخی ALH84001 وجود دارد.

منظور شما همان ساختارهایی است که قبلا تصور می‌شد فسیل موجودات زنده یا باکتری‌ها هستند؟

دقیقا، مک کی بر این باور بود که این اشکال کروی دلالت بر یک الگوی زیستی یا موجود زنده دارد. من کسی را نمی‌شناسم که هنوز این ایده را قبول داشته باشد. اَشکالی که ما در صخره‌های سوالورد دیدیم شبیه به همان‌هایی بود که مک کی در ALH84001 دیده بود.

این شباهت تنها از نظر شکل بود یا از نظر شیمیایی؟

هر دو.

ادامه مطلب...

برخورد شهاب سنگ دیگر در سال 2029

ارسال شده توسط رضا در 91/12/7:: 12:29 عصر
آغاز مطالعه روی شهاب سنگی که به زمین رسید/ برخورد شهاب سنگ دیگر در سال 2029
رئیس مرکز تحقیقات اختر فیزیک مراغه با بیان اینکه امواج مخروطی شهاب سنگی که اخیرا در روسیه به زمین برخورد کرد موجب آسیب رساندن به مردم شد، گفت: در حال حاضر مطالعاتی بر روی این شهاب سنگ در دستور کار محققان قرار گرفته است.

دکتر علی عجب شیری زاده، در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در فاصله میان دو سیاره مشتری و مریخ، سیاره‌های خرد زیادی وجود دارد، افزود: قطر این خرده سیاره‎ها از 100 متر تا 32 کیلومتر است که تاکنون بیش از 100 هزار خرده سیاره کشف شده است.

ادامه مطلب...

اسرار حیات سیاره سرخ در دل این ذرات خاکستری نهفته است

ارسال شده توسط رضا در 91/12/6:: 11:59 صبح

دو هفته پس از نخستین دریل کاری مریخ‌نورد کیوریاسیتی، مقداری پودر سنگ از دل یکی از صخره‌های مریخ بدست آمده و دانشمندان منتظر نتایج بررسی‌های شیمیایی آزمایشگاه کیوریاسیتی هستندمجهز به دریلی است که می‌تواند سنگ‌ها را حفاری کرده و به لایه‌های درونی سنگ دسترسی پیدا کند. مریخ میدان مغناطیسی ندارد و جو آن نیز بسیار رقیق است؛ به همین دلیل طوفان‌های خورشیدی، پرتوهای فرابنفش و ایکس و گاما و هم‌چنین پرتوهای کیهانی به راحتی به سطح سیاره نفوذ می‌کند و ترکیب شیمیایی همه‌چیز را تغییر می‌دهند؛ اما لایه‌های داخلی سنگ‌ها می‌توانند از این تغییرات در امان مانده و میلیاردها سال دست‌نخورده باقی بمانند. همان‌طور که می‌بینید، این پودر خاکستری رنگ بسیار متفاوتی با سطح سرخ-قهوه‌ای رنگ مریخ دارد. دانشمندان امیدوارند اگر مریخ در گذشته‌های دور خود میزبان حیات بوده، نشانه‌هایی از آن را در دل سنگ‌های مریخ و به خصوص لایه‌های رسوبی دهانه گیل پیدا کنند.

در این تصویر، چنگک کیوریاسیتی را می‌بینید که با پودر حاصل از نخستین حفاری این مریخ‌نورد پر شده و در حال انتقال به آزمایشگاه شیمیایی این کاوشگر است. اخترشناسان و زیست‌اخترشناسان بسیار مشتاقند تا نخستین اطلاعات حاصل از این آزمایش به زمین مخابره شود؛ هرچند که بعید به نظر می‌رسد سیاره سرخ اسرار خود را به همین سادگی و در اولین تلاش بازگو کند. برای آن‌که با ابزارهای مریخ‌نورد بهتر آشنا شوید، به اینفوگرافیک زیر توجه کنید. برای مشاهده اینفوگرافیک در ابعاد بزرگ‎تر، اینجا را کلیک کنید.


البته این نخستین آزمایش شیمیایی برای یافتن حیات در سطح مریخ نیست. کاوشگرهای وایکینگ 1 و 2 و مریخ‌نشین فینیکس نیز به آزمایشگاه‌های شیمیایی مجهز بودند که هیچ‌کدام نشانه‌ای از حیات نیافتند.


300,000 سیارک نزدیک زمین که بهمراتب از شهابسنگ روسیه خطرناکترند

ارسال شده توسط رضا در 91/12/6:: 11:56 صبح

سیارک‌ها، صخره‌های سرگردان منظومه شمسی، بقایای شکل‌گیری منظومه شمسی در 4.65 میلیارد سال پیش هستند که هر از گاهی گذارشان به مدار زمین می‌افتد. حدود 300هزار سیارک خطرناک در اطراف زمین وجود دارد!

ادامه مطلب...

شکل گیری یک لکه بزرگ روی خورشید

ارسال شده توسط رضا در 91/12/5:: 1:55 عصر
شکل گیری یک لکه بزرگ روی خورشید/ امکان اختلال ارتباطات رادیویی در زمین
ناسا اعلام کرد یک لکه بزرگ خورشیدی که دست کم شش برابر قطر زمین است، ظرف کمتر از 48 ساعت شکل گرفته است.

 مهر، لکه های خورشیدی لکه های تیره روی سطح خورشید هستند که با تلاطم میدانهای مغناطیسی در سطح خورشید شکل می گیرند.

این لکه بزرگ که طی روزهای سه شنبه و چهارشنبه (اول و و دوم اسفند) شکل گرفته به سرعت به یک ساختار بی ثبات تبدیل شده و می تواند موجب ایجاد شراره های خورشیدی شود، شراره هایی که در نهایت می تواند ارتباطات رادیویی زمین را مختل کند.

ادامه مطلب...

<   <<   36   37   38   39   40   >>   >



بازدید امروز: 44 ، بازدید دیروز: 186 ، کل بازدیدها: 340065
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ