اولین تلاش بشر برای برقراری ارتباط با حیات فرازمینی

ارسال شده توسط رضا در 92/3/28:: 8:43 صبح
یک گروه از دانشمندان، تاجران و فعالان عرصه سرگرمی قصد دارند به جای انتظار منفعلانه برای نشانه‌های حیات هوشمند در کیهان، نخستین تلاش بشری برای ارسال پیام‌های مستمر به هوش فرازمینی را اجرایی کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پروژه " لون سیگنال" از هرکس که دارای ارتباط اینترنتی است می‌خواهد که به ارسال پیام به فضاهای دور تر کمک کند تا بتوانند حضور خود را در کیهان اعلام کنند.

امروز دوشنبه 17 ژوئن (27 خرداد ماه) پروژه لون سیگنال افتتاح می‌شود و نخستین تلاش بشریت برای ارسال پیام‌های هوشمند به هوش فرازمینی را رقم می‌زند.

ادامه مطلب...

«کنجکاوی»، آماده دور جدید گردش در سیاره سرخ

ارسال شده توسط رضا در 92/3/22:: 5:17 صبح
133-4.JPG

بر اساس اعلام ناسا با اتمام تحقیقات علمی مریخ نورد کنجکاوی در سایت فرود، دور جدید راهپیمایی این کاوشگر در مریخ بزودی آغاز می‌شود.

 

ایسنا، مریخ نورد جدید ناسا در آگوست سال 2012 میلادی (مرداد 91) بر سطح سیاره مریخ فرود آمد؛ کنجکاوی در طی این مدت مسافت زیادی را طی نکرده و فعالیت اکتشافی خود را در سایت فرود پیگیری می کند.

 

دهانه گیل، سایت فرود مریخ نورد کنجکاوی است که ابعادی کوچکتر از یک زمین فوتبال دارد و دو نمونه حفاری در دل سنگ های مریخ و آنالیز پودر آنها در همین منطقه انجام شده است.

 

این کاوشگر 900 کیلوگرمی که اندازه ای معادل یک خودروی معمولی دارد، نمی تواند با سرعت یک خودرو حرکت کند و به همین دلیل تنها قادر به پیمودن مسیرهای کوتاه است.

 

حداکثر سرعت مریخ نورد کنجکاوی 1.5 اینچ در ثانیه (0.038 متر در ثانیه) است و در مدت یک دقیقه تنها 2.2 متر پیموده می شود.

 

کوه شارپ (Mount Sharp) با ارتفاع پنج هزار و 471 متر از سطح سیاره مریخ، اصلی ترین هدف اکتشافی کنجکاوی مطرح می شود و محققان معتقدند که این منطقه پاسخگوی بسیاری از سوالات بی پاسخ در خصوص محیط و وجود حیات احتمالی در تاریخچه باستانی این سیاره است.

 

سفر به کوه شارپ با توجه به سرعت کم مریخ نورد کنجکاوی چندین ماه بطول خواهد انجامید.


راز های کوچک ترین کهکشان کائنات فاش شد

ارسال شده توسط رضا در 92/3/22:: 12:23 صبح
ستاره شناسان بالاخره موفق شدند رازهای کوچک ترین کهکشان شناخته شده جهان را فاش کنند.

 مهر، این کهکشان فقط یکهزار ستاره دارد و ماده تاریک آنها را کنار هم نگه داشته است. کوچکترین کهکشان کائنات در لبه راه شیری یعنی در فاصله 114 هزار سال نوری از خورشید ما قرار دارد.

این کهکشان که Segue 2 نام دارد، در سال 2009 به عنوان بخشی از "بررسی عظیم آسمان دیجیتال اسلوان" کشف شد. این کهکشان کوچک که کم نورترین کهکشان کائنات است، نور خروجی اش، 900 برابر خورشید است.

برای مقایسه باید گفت: راه شیری 20 میلیارد برابر درخشان تر از خورشید است و همین کم نوری، اندازه گیری و بررسی های کوچک ترین کهکشان را دشوار کرده است.

ادامه مطلب...

کشف شواهدی از وجود آب قابل شرب روی مریخ

ارسال شده توسط رضا در 92/3/19:: 1:50 عصر
کشف شواهدی از وجود آب قابل شرب روی مریخ
ناسا اعلام کردند کاوشگر فرصت (آپورچونیتی) به شواهد جدیدی از وجود آب اولیه بر روی مریخ دست یافته که احتمالا قابل شرب بوده است.

مهر، کاوشگر فرصت که انرژی مورد نیاز خود را از خورشید تامین می کند 10 سال است که به مریخ رفته و هنوز به خوبی کار می کند. این کاوشگر به تازگی قدیمی ترین صخره مریخ موسوم به "اسپرنس 6" را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.

این سنگ حاوی شواهدی است که بطور بالقوه ای نشان می دهد آب حامی حیات، زمانی به وفور بر روی مریخ جریان داشته و  کانی های رسی را از خود به جا گذاشته است

ادامه مطلب...

شی نورانی مشکوک این بار در قزوین و خراسان

ارسال شده توسط رضا در 92/3/16:: 1:10 عصر

ساعت 21:45 شب گذشته حرکت مشکوک و تعجب انگیز شی نورانی از جنوب به سمت شمال، شهر آوج به سمت قزوین در فاصله نزدیک به زمین مشاهده شد.

به گزارش جوان، ساعت 21:45 شب گذشته حرکت شی نورانی  از جنوب به سمت شمال، شهر آوج به سمت قزوین در فاصله نزدیک به زمین مشاهده شده است.

این شی به رنگ سفید، به اندازه و پرنورتر از از ستاره  در حال حرکت بوده است.

شی نورانی مشکوک این بار در قزوین و خراسان

همچنین شی نورانی دیگری ساعت 4 نیمه شب در آسمان روستای کوشه بردسکن در خراسان رضوی مشاهده شد که بعد از 15 ثانیه از دیده ها محو شد.

سال گذشته نیز در آسمان بیشتر شهرهای کشور از جمله شهرهای تبریز, همدان , شیراز, کرج , کرمانشاه , شاهرود , مشهد و تهران اینگونه اشیا نورانی و مشکوک رویت شده بود و کارشناسان و افراد اظهار نظرهای متفاوتی را داشته اند.

ادامه مطلب...

فضاپیمای جدید بوئینگ آزمایش شد

ارسال شده توسط رضا در 92/3/14:: 11:45 عصر
14-559.jpg

شرکت بوئینگ که یکی از شرکای «برنامه خدمه خصوصی» ناسا است، اخیرا آزمایش تونل باد فضاپیمای CST-100 و خودروی پرتابی یکپارچه موشک اطلس پنج United Launch Alliance را به پایان رسانده است.

 ایسنا، این آزمایش بخشی از برنامه قابلیت یکپارچه خدمه تجاری ناسا (CCiCap) بوده که به منظور دسترس‌پذیر شدن خدمات پرواز فضایی خصوصی سرنشین‌دار برای مشتریان دولتی و خصوصی طراحی شده است.

ادامه مطلب...

ملاقات نزدیک «کاسینی» با «انسلادوس» که هنوز قبراق است+ تصویر

ارسال شده توسط رضا در 92/3/14:: 11:43 عصر
3-130392-1.jpg

کاسینی تصویری با تفکیک‌پذیری بالا را در فاصله نزدیک از انسلادوس مخابره کرد.

 

ایسنا، مشخصه‌هایی مانند خطوط ببری، یخ‌ را از سطح درونی منجمد این قمر به درون فضا پرتاب می‌کنند و ابری از ذرات ریز یخی را بر فراز قطب جنوب آن خلق کرده و همچنین E-ring زحل را تشکیل می‌دهد.

 

این که چرا انسدلادوس فعال است یک معماست، در حالی که قمر مجاور آن یعنی Mimas که تقریبا به همان اندازه است، کاملا مرده به نظر می‌رسد.

 

تحلیل غباری که توسط کاسینی گرفته شده، شواهدی از سدیم موجود در آب عمیق شور اقیانوس را نشان می‌دهد.

 

چنین تحقیقی جالب است زیرا این اقیانوس کاندیدایی برای حیات است، با این حال، مشاهدات اخیر زمینی از یخ منتشرشده توسط انسدلادوس به درون زحل، هیچ گونه شواهدی را از وجود سدیم نشان نمی‌دهند.


موش صحرایی مریخ شکار شد

ارسال شده توسط رضا در 92/3/11:: 1:7 عصر
5-110392.jpg

کاوشگر کنجکاوی ناسا در سپتامبر 2012 تصویری پانورامایی را در مکان Rocknest مریخ رصد کرد و اسکات سی. وارینگ یک موش صحرایی را در تصویر کشف و آن را به وب‌سایت UFO Sightings Daily ارسال کرد.

 ایسنا، با این حال، موش شکارشده فقط یک صخره است و سطح مریخ از موش‌ها و مارمولک‌ها پشتیبانی نمی‌کند.

 واژه Pareidolia تغییر فکر انسانی است که موجب می‌شود افراد چهره‌ها و دیگر اشیای آشنا را در شکل‌ها، بافت‌ها و سطوح تصادفی تشخیص دهند. دیدن کشتی‌های دزدان دریایی در ابرها نمونه‌ای از این موضوع است.

 پلک‌های بالایی و پایینی، بینی، نواحی گونه، گوش، پاهای جلویی و شکم موش در این تصویر قابل تشخیص است.

ادامه مطلب...

«سایوز» در انتظار پرتاب + تصویر

ارسال شده توسط رضا در 92/3/10:: 12:33 عصر
4-070392-1.jpg

کارکنان ناسا تصاویر جدیدی از موشک سایوز TMA-09M را منتشر کرده‌اند که در پایگاه فضایی بایکنور قزاقستان منتظر پرتاب است.

  ایسنا، فضاپیمای سایوز TMA-09M حامل سه خدمه جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی، بامداد چهارشنبه گذشته از پایگاه فضایی بایکنور قزاقستان به فضا پرتاب و در مدت زمان کمتر از شش ساعت به ISS ملحق شد.

ادامه مطلب...

خانواده سیارکها، شجرهنامه گرفتند

ارسال شده توسط رضا در 92/3/10:: 12:30 عصر
72-6.JPG

ناسا با استفاده از داده‌های کاوشگر بررسی مادون قرمز میدان گسترده (WISE)، شجره‌نامه جدیدی برای سیارک‌ها در کمربند اصلی میان مریخ و مشتری توسعه داده است.

 ایسنا، بر اساس اعلام آزمایشگاه پیشرانه جت (JPL) ناسا، میلیون‌ها شات تصویری تهیه شده توسط بخش شکار سیارکهای WISE‌ که اصطلاحا NEOWISE نامیده می‌شود، به محققان برای شناسایی خانواده‌های جدید سیارکی کمک کرد.

ادامه مطلب...

<   <<   21   22   23   24   25   >>   >



بازدید امروز: 19 ، بازدید دیروز: 495 ، کل بازدیدها: 339854
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ