تردمیل فضانوردان در جو زمین نابود شد!

ارسال شده توسط رضا در 92/5/4:: 2:49 عصر

سفر رفت و برگشت به مریخ تا 8 سال آینده

ارسال شده توسط رضا در 92/5/4:: 2:25 عصر

به گزارش خبرگزاری مهر، این طرح، یک سفر سه نفره را به مریخ با استفاده از یک فضاپیمای دو قسمتی کوچک پیش بینی می کند.

ناسا می گوید سال 2033 زودترین زمانی است که می توان برای سفر انسان به مریخ در نظر گرفت اما دانشمندان کالج امپریال لندن ماموریتی را توصیف می کند که طی آن انسان تا هشت سال دیگر روی مریخ فرود خواهد آمد.

پروفسور تام پایک سرپرست محققان انگلیسی می گوید این سفر می تواند گام مهم بعدی برای بشر در فضا باشد. به گفته وی چنین سفری به مریخ می تواند مشابه ماموریت نیل آرمسترانگ و باز آلدرین به ماه، البته این بار در قرن بیست و یکم و به مریخ باشد.

وی اظهار داشت: اکنون ماموریت مفهومی را طراحی کرده ایم که از روبات و انسان برای رفتن به مریخ و بازگشت به خانه استفاده می کند. این روبات ها به دشت های شمالی مریخ اعزام می شوند و با یک موشک بدون سوخت به زمین باز می گردند.

این دانشمند معتقد است، ارسال مخازن خالی میزان زیادی از جرم را در زمان پرتاب حفظ می کند. در عوض این روبات ها می توانند یخ مریخ را حفاری کنند. وقتی یخ ذوب شود می توانیم از برق خورشیدی برای تولید هیدروژن و اکسیژن برای پر کردن مخازن سوخت استفاده کنیم. ترکیب هیدروژن با اتمسفر می تواند متان قدرتمند بسازد.

به گفته پایک سپس سه خدمه به این ماموریت اعزام می شوند و 9 ماه طول می کشد تا از زمین به مریخ برسند. بدون جاذبه، عضلات ضعیف و استخوانها شکننده می شوند از این رو فضانوردان به گرانش مصنوعی نیاز دارند.

به گفته وی تقسیم فضاپیما به دو بخش که توسط یک افسار به هم متصل می شوند و چرخیدن این دو بخش به دور یکدیگر، مشکل گرانش را حل می کند. با سرعت چرخش مناسب، فضانوردان تصور می کنند که گرانش را حس می کنند.

فرود بر روی مریخ فقط چند دقیقه طول می کشد و مودول فرود با سرعت بسیار بالای 22530.8 کیلومتر بر سرعت به مریخ نزدیک می شود.

به گفته پایک اتمسفر مریخ سرعت فرود را به 1126.5 کیلومتر بر ساعت کاهش می دهد سپس چترها و موشک سرعت مودول را بیشتر کاهش داده و فضاپیما در گرم ترین نقطه بر روی مریخ در نزدیکی استوا فرود خواهد آمد.

این پژوهشگر اظهار داشت برای بازگشت، خدمه باید یک سفر هزار و 600 کیلومتری را از استوا به شمال مریخ انجام دهند تا به موشک بازگشت برسند.


نخستین تصاویر ناسا از منطقه اسرار آمیز خورشید

ارسال شده توسط رضا در 92/5/4:: 2:24 عصر
14-54.JPG

تلسکوپ فضایی IRIS ناسا در نمایی بی‌سابقه از خورشید، جزئیات پایین ترین لایه‌های جو و منطقه مرموز خورشیدی را به تصویر کشیده است.

 ایسنا، تلسکوپ طیف نگار تصویربرداری منطقه رابط (IRIS) ناسا در قالب یک مأموریت دو ساله ماه ژوئن 2013 به فضا پرتاب شد؛ این فضاپیما ترکیبی از تلسکوپ ماوراء بنفش و طیف نگار است که برای تهیه تصاویر با وضوح تصویری بسیار بالا هر چند ثانیه یکبار از جو پایین‌تر خورشید طراحی شده است.

ادامه مطلب...

فضای داخلی اولین فضاپیمای سرنشیندار بوئینگ رونمایی شد

ارسال شده توسط رضا در 92/5/3:: 2:33 عصر

نشانههای بارش برف در درههای مریخ!

ارسال شده توسط رضا در 92/5/3:: 2:30 عصر
19-399.jpg

دانشمندان دانشگاه براون از وجود نشانه‌هایی بر روی برخی از دره‌های سیاره مریخ خبر داده‌اند که احتمالا توسط آب ذوب شده بارش‌های برف باستانی در این سیاره ایجاد شده‌اند.

 

ایسنا، بنظر می‌رسد روان‌آب حاصل از بارندگی وابسته به کوه شناسی که شامل رطوبتی است که توسط بادهای غالب، بخشی از مسیر تا بالای کوه را طی و در سراشیبی‌ها رسوب کرده، شبکه‌های دره‌ای را شکل داده‌اند که در سطح مریخ منشعب شده‌اند.

 

یافته‌ها جدید جزء متقاعد کننده‌ترین شواهد موجود از یک تاثیر کوه‌شناسی بر مریخ باستانی بوده و می‌تواند درک بهتری از آب‌وهوا و جو اولیه سیاره سرخ ارائه کند.

 

این دانشمندان با اجرای شبیه‌سازیهای رایانه‌ای نشان داده‌اند که بارشها در بالای متراکم‌ترین شبکه‌های دره‌ای بسیار سنگین‌تر بوده‌اند.

 

به گفته محققان، نمایش اهمیت بارش در کنده‌کاری دره‌ها توسط این پژوهش بدین معنی است که این یافته‌ها می‌توانند بینش مهمی از آب‌وهوای مریخ در میلیارد سال گذشته ارائه کنند.


تبخیر کردن سیارکهای خطرناک در کمتر از یک ساعت با لیزر!

ارسال شده توسط رضا در 92/5/2:: 12:53 عصر
6-131.JPG

محققان دانشگاه پلی تکنیک کالیفرنیا طرحی را برای استفاده از پرتو لیزر به منظور تبخیر یا منحرف کردن سیارک‌های تهدید کننده زمین در مدت کمتر از یک ساعت ارائه کرده‌اند.

 ایسنا، طرح لیزر DE-STAR‌ شامل دو صفحه بسیار عظیم است که با دریافت انرژی خورشید، پرتوهای لیزر را به سمت هدف مشخص شده هدایت می کند.

ادامه مطلب...

«کنجکاوی» در مریخنوردی رکورد زد

ارسال شده توسط رضا در 92/5/2:: 12:52 عصر
8-715.jpg

ناسا با انتشار اطلاعیه‌ای از رکوردشکنی تازه مریخ نورد کنجکاوی در راهپیمایی بسمت کوه شارپ خبر داد.

 به گزارش ایسنا، کنجکاوی پس از پایان تحقیقات علمی در نزدیکی منطقه فرود، در حال طی کردن مسیر هشت کیلومتری بسمت کوه شارپ است.

 بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی آزمایشگاه پیشرانه جت (JPL)‌ ناسا، مریخ نورد کنجکاوی روز یکشنبه 21 جولای (30 تیر) با پیمودن مسافت 100 متری، موفق به ثبت رکورد جدید مسیرپیمایی یک روزه بر سطح سیاره سرخ شد.

ادامه مطلب...

افزایش 4برابری تاریخ حیات روی زمین/ عمر حیات 2.2 میلیارد سال است

ارسال شده توسط رضا در 92/5/2:: 12:29 عصر
 
دانشمندان به تازگی فسیلی را در آفریقای جنوبی کشف کرده اند که مدرک مستدلی از وجود حیات را در 2.2 میلیارد سال پیش، یعنی زمانی چهار برابر تصور پیشین، در اختیار قرار می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، خرد متعارف علمی می گوید حیات گیاهان و دیگر موجودات بر روی زمین 500 میلیون سال قدمت دارد و چشم انداز زمین اولیه به برهوت و بیابانی مریخ بوده است.

اکنون "گریگوری رتالاک" استاد زمین شناسی دانشگاه اورگان، شواهدی یافته است که تاریخ حیات بر روی زمین را چهار برابر می کند.

ادامه مطلب...

کشف جدید برخورددهنده بزرگ هادرونی

ارسال شده توسط رضا در 92/5/2:: 12:25 عصر
6-1147.jpg

سرن اعلام کرد: محققان حاضر در دو آزمایش جداگانه موفق به اندازه‌گیری یکی از نادرترین فرایندهای قابل‌ اندازه‌گیری در فیزیک ذرات، یعنی واپاشی مزون‌های B-subscript-s به دو موآن شدند.

 ایسنا، این کشف جدید برخورددهنده بزرگ هادرونی با همکاری دانشمندان دانشگاه رایس، بر جست‌وجوی محققان برای ماده تاریک تاثیرگذار خواهد بود.

 این رخداد که دانشمندان 25 سال در جست‌وجوی آن بوده‌اند، با پیش‌بینی‌های انجام‌شده «مدل استاندارد» فیزیک ذرات مطابقت دارد.

ادامه مطلب...

تصاویر نادر ناسا از کره زمین و ماه

ارسال شده توسط رضا در 92/5/2:: 12:18 عصر
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >



بازدید امروز: 437 ، بازدید دیروز: 79 ، کل بازدیدها: 339777
پوسته‌ی وبلاگ بوسیله Aviva Web Directory ترجمه به پارسی بلاگ تیم پارسی بلاگ