یک ایرانی تبار نماینده ناسا در مراسم سوگند اوباما
ارسال شده توسط رضا در 91/11/3:: 3:20 عصریک ایرانی تبار به نمایندگی از ناسا در مراسم سوگند رییس جمهور آمریکا شرکت کرد
به گزارش بازتاب به نقل از خبرگزاریها امسال مراسم رژه سوگند اوباما سه عضو تازه وارد از سازمان هوانوردی و فضایی ملی آمریکا، «ناسا»، خواهد داشت: بابک فردوسی، مدیر پرواز ایرانی تبار مأموریت مریخنورد «کنجکاوی» در کنار دو ماکت شبیه سازی شده مریخ نورد کنجکاوی و فضاپیمای «اوریون» در ابعاد واقعی.
به گزارش وب سایت «اسپیس»، که اخبار مربوط به دستاوردهای فضایی و سازمان ناسا را دنبال می کند، بابک فردوسی که قرار است امسال در مراسم رژه سوگند ریاست جمهوری ایالات شرکت کند علاوه بر شغل خود در سازمان ناسا به واسطه مدل موی خاص تاج خروسی اش و علاقه کاربران اینترنتی یک شبه به پدیده تبدیل شد و تصویرش مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
این مهندس جوان ایرانی تبار در بیانیه ای اعلام کرده «آنچه ما در ناسا انجام می دهیم و تمامی این اکتشاف ها، تنها به قصد آموختن درباره سیاره های دیگر نیست. هدف ما رسیدن به درک بهتری از سیاره خودمان است. ناسا این شانس را در اختیار ما گذاشته که به بیرون از دنیای پیرامون خود سفر کنیم بلکه بتوانیم از این رهگذار لختی به پشت سرمان نگاهی بیندازیم و به عنوان گونه ای موجود زنده، به عنوان انسان، درباره خودمان بیاموزیم. هیچ جای دیگری در این دنیا وجود ندارد که بتوانید چنین کاری را [به خوبی فضا] انجام دهید.»
قرار است بابک فردوسی در کنار ماکت مریخ نورد کنجکاوی و فضاپیمای اوریون پیشاپیش کاروان سازمان ناسا در رژه مراسم سوگند ریاست جمهوری شرکت کند.
مریخ نورد دو میلیارد و نیم دلاری «کنجکاوی» [کیوریاسیتی] 5 ماه اوت سال گذشته میلادی (برابر با 15 مرداد 1391) طی عملیاتی موفقیت آمیز بر روی سطح کره مریخ - یا همان «بهرام»- فرود آمد تا مأموریت دو ساله خود را برای آزمایش درباره نشانه های وجود حیات میکروبی در طول عمر سیاره سرخ آغاز کند.
کپسول فضایی «اوریون» نیز نخستین فضاپیمای طراحی شده توسط سازمان ناسا از زمان آغاز به کار شاتل های فضایی دهه 70 میلادی به شمار می رود. این فضاپیما مأموریت حمل فضانوردان به اعماق دورتری از فضا را برعهده دارد. سازمان هوانوردی و فضایی ملی آمریکا امیدوار است طراحی و ساخت فضاپیمای «اوریون» مقدمه ای باشد برای سفرهای انسانی به سیارک ها، ماه و حتی مریخ.
علاوه بر شرکت نمایندگان ناسا در رژه، این سازمان به افتخار مراسم سوگند ریاست جمهوری یک برنامه تحت عنوان «مهمانی ستاره» نیز برای روز 19 ژانویه (1 بهمن) ترتیب داده و تلسکوپ های متعددی را در فضای بیرون افلاک نمای «دیوید براون» تعبیه کرده است تا علاقه مندان بتوانند به تماشای آسمان بپردازند و از نزدیک با دانشمندان این سازمان صحبت کنند.